Ο καλός μας ο καιρός

Γιορτάζουν (γνωστές γιορτές)

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

χειροκίνητη λουκουμαδομηχανή


Hand Powered/Χειροκίνητη


Χειροκίνητη
Η χειροκίνητη λουκουμαδομηχανή είναι αξιόπιστη, αρίστης κατασκευής και ιδανική για επαγγελματική χρήση για παραγωγή λουκουμάδων σε σχήμα μπαλάκι ή κουλουράκι. Αποτελείται από μπράτσο στήριξης, βραχίονα, βάση χοάνης - κινητήρα, άξονα βαλβίδας, χοάνη. Το πλεονέκτημα της μη απαιτήσεως ηλεκτρικής ισχύος την κάνει ιδανική για χρήση σε οποιαδήποτε τοποθεσία, και για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Για επιχειρήσεις που μετακινούνται ή βρίσκονται επάνω σε οχήματα, είναι ιδανική καθώς δεν απαιτείται γεννήτρια, ή έλεγχος για την μη αποφόρτιση των μπαταριών του οχήματος. Η παραγωγικότητά της εξαρτάται από την ταχύτητα στρέψης του χειριστηρίου που ελέγχει τους εμβολισμούς. Αυτή η μηχανή δίνει καλύτερη αίσθηση στον χειριστή για την πυκνότητα της ζύμης, καθώς αισθάνεται την αντίσταση που προκαλεί η ζύμη στο χειριστήριο. Η παραγωγική της δυνατότητα δεν υπολείπεται της ηλεκτροκίνητης. Η χωρητικότητα της ανοξείδωτης χοάνης είναι πέντε λίτρα, ενώ λόγω της αυξομείωσης του όγκου της ζύμης προτείνεται να χρησιμοποιούνται τρία έως τρίσίμιση λίτρα ζύμης. Περισσότερες οδηγίες λειτουργίας και περιγραφή της μηχανής μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω αρχείο:

Οδηγίες χρήσης



ΙΟΥΛΙΟΣ 2011
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ΧΑΛΚΙΤΩΝ ΡΟΔΟΥ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΛΛΙ ΓΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

13 Μαίου 2011
Τα νέα μας γραφικά καρότσια παγωτού


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
18 Μαίου 2011
Νέο γραφικό καρότσι για παρασκευή λουκουμά.(ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΟΜΗΧΑΝΗ).

http://funfood.gr/index.php/demo-content.html







-- 

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας!

Στην  fun food PATROS από τη στιγμή που ξεκινήσαμε μέχρι και σήμερα, έχουμε σαν στόχο να  προσφέρουμε σε εσάς, τους επαγγελματίες & ιδιώτες πελάτες μας,μεγαλύτερο όφελος. Μία ολοκληρωμένη λύση για τις προμήθειες σας η οποία είναι αξιόπιστη, έχει ασυναγώνιστη ποιότητα και τιμές πάντα ανταγωνιστικές. Η εμπειρία μας στον τομέα  του fun food και οι σύγχρονες μέθοδοι εξυπηρέτησης που ακολουθούμε, μας επιτρέπουν να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες,με διαρκείς ποιοτικούς ελέγχους, έρευνα της αγοράς  και πάνω απ'όλα με τη δημιουργία και ανάπτυξη μιας αμφίδρομης επικοινωνίας με εσάς.Προσπαθούμε συνεχώς να δίνουμε τη  μεγαλύτερη δυνατή αξία στα χρήματα  σας προσφέροντας ασύγκριτη ποιότητα, μεγάλη ποικιλία, καινοτόμες υπηρεσίες , φιλική εξυπηρέτηση και πάνω απ'όλα ανταγωνιστικές τιμές.
Με το ποπ κορν, το μαλλί της γριάς, το γλυφιτζούρι, τη γρανίτα τοπαγωτό και τους λουκουμάδες μεγάλωσαν πολλές γενιές….
γυρνώντας τη μνήμη σε κάτι «γλυκό», «χαρούμενο», «ξέγνοιαστο».
… ακριβώς αυτό που το slogan μας πιστεύει.
Funτάσου κάτι γευστικό !!!!
Περιηγηθείτε στις σελίδες μας και δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για σας.
Φιλικά,
Γιάννης Πατρός






Με εκτίμηση  
Καστρόπουλος     Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου